Služba bezbednosti

Sistemi tehničkog obezbeđenja

Predstavljaju efikasan način zaštite lica, imovine i poslovanja od svih vrsta štetnog delovanja pojedinaca ili grupa, kao I u slučajevima elementarnih nepogoda i tehničko-tehnoloških katastrofa.

Pored toga što se koriste za zaštitu od krađe ili oštećenja imovine, neovlašćenog pristupa i raznih vrsta zloupotreba od strane trećih lica ili zaposlenih, tehnički sigurnosni sistemi se mogu koristiti i u svrhu prikupljanja ključnih informacija o vašem poslovanju, što ih čini veoma značajnim za donošenje ispravnih poslovnih odluka.

Sisteme tehničkog obezbedjenja čine:

  • Video nadzorni sistemi
  •  Alarmni sistemi
  • Protiv požarni sistemi
  • Sistemi kontrole pristupa

Stručni tim kompanije Nintel se sastoji od licenciranih inženjera i tehničara koji stalno brinu o vašim elektronskim bezbednosnim sistemima. Od projektovanja, planiranja implementacije i integracije složenih sistema preko integracije i održavanja.

Usluge fizičkog obezbeđenja – zaštita imovine i lica

Obuhvataju  statičko obezbeđenje objekata i lica kao što su dogadjaji, banke, hotelski, industrijski, poslovni i prodajni objekti, ambasade i rezidencijalni objekti. Pored visoke obučenosti naših službenika jednako nam je važna i oprema koju nose,svaki zaposleni u nasoj firmi zaduzuje visoko kvalitetnu opremu robne marke 5.11 a sve u interesu održavanja dobrog imidza kako naše kompanije tako i klijenata koji nas angažuju. 

Kontrolni operativni centar 24/7 (KOC) Mobilna patrola

Oblik fizičkog obezbeđenja koji uključuje  patroliranje službenika opremljenih radio vezom i direktnim kontaktom sa kontrolnim centrom.

Nintel D.O.O  nudi usluge mobilnog obezbeđenja koje uključuju odgovor na aktiviranje alarma, mobilne patrole, redovne obilaske zaštićenih objekata, pratnju vozila i vrednosti i slično. Obilazak objekata u različitim vremenskim periodima, danju ili noću, bez šablona koji bi olakšao napad na objekat. Svi službenici mobilnog obezbeđenja su dobro obučeni i opremljeni, što omogućava najbrži odgovor u slučaju alarmnih situacija. Pružamo vam sigurnost i udubnost znajući da je vaša imovina zaštićena 24/7