11

10 godina poslovne tradicija

NINTEL firma je osnovana 2000 godine.   |   Aleksandar - Aca Petkovic, Sr.Mitrovica

Vrsimo usluge monitoringa, neprekidnog video i alarmnog nadzora za sve vrste poslovnih i privatnih objekata. Veliki broj drzavnih institucija koje koriste nase usluge su najbolji dokaz kvaliteta. Nemojte cekati da se desi nezeljen dogadjaj, osigurajte se na vreme. Nasa terenska ekipa viskoobucenih i motivisanih ljudi mislice o sigurnosti Vase imovine. Na teritoriji Sremske Mitrovice, u slucaju aktiviranja alarma stizemo na adresu za manje od 3 minuta.
Pored monitoring alarmnih sistema vrsimo ugradnju i opreme za video nadzor 7/24. Sinhronizacijom ova dva sistema tehnickog obezbedjenja kao i fizicka prisutnost nasih odlucnih momaka odbice potencijalnog napadaca preventivno od Vase imovine. Svi nasi radnici pre stupanja u radni odnos prolaze kroz rigorozne provere kao i specijalu obuku kako bi mogli odgovoriti svim zatevima modernog FTO poslovanja.
Nudimo mogucnost ugradnje Video-nadzor sistema kome mozete pristupati i sa Vase mobilnog telefona sa bilo koje takce na svetu i na taj nacin vrsiti uvid u zasticeni objekat.

Read more »

7

GSM servis

profesionalan servis mobilnih telefona

Dugogodisnjim iskustvom kao i strucnim kadrom uspeli smo da dostignemo vodecu poziciju u oblasti servisiranja mobilnih telefona. Prateci redovno nova tehnicka dostignuca te saradjujuci sa domacim i inostranim firmama uspevamo da u veoma kratkom roku otklanjamo kompleksne kvarove na skoro svim modelima mobilnih telefona koji su zastupljeni na nasem trzistu. Originalni rezervni delovi koje koristimo doprinose kvalitetu izvrsenih radova.Uz servis nudimo i veliki izbor dodatne opreme za mobilne telefone. Nasa firma je tim visoko profesionalnog osoblja koje stoji Vama na raspolaganju.

Dali ste zainteresovani za video i alarmni sistem ? Za svakog klijenta se radi jedinstven projekat video i alarmnog sistema uz konsultacije kao bi se doslo, pre svega do pouzdane zastite. Izvodjenje radova se vrsi diskretno i u veoma kratkom roku. Za sve dodatne informacije molimo da nas pozovete kako bi na terenu izvrsili uvih u uslove i dali Vam predlog tehnickog resenja. Nas izlazak na teren je besplatan.

Kontakt »

Home Page 1 2 »

Nintel team FTO

Office

Osnovano 2000 godine u Sresmkoj Mitrovici


Contact Us

Radno vreme radnim danima 8-20h

Adresa: Ribarske obale 4, Sremska Mitrovica
Telephone: 022 639 130
FAX: +381 22
Mobil: +381
E-mail: nintelaca@gmail.com